Edu-play


Al meer dan 25 jaar is Edu-play gespecialiseerd in het maken van educatief kwaliteits spel- en ontwikkelíngsmateriaal voor baby’s, peuters en kleuters én voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Alle Edu-play producten worden in kleine series met de hand gemaakt. Dus geen massaproductie! De afwerking van de Edu-play producten garandeert een veilig, intensief en langdurig gebruik. Door de grootte (het formaat) van het materiaal zijn alle Edu-Play producten makkelijk hanteerbaar.

Het assortiment bestaat onder andere uit activiteitenborden, inlegplanken en sorteerdozen. Een kleine inspanning levert maximaal speelplezier op. Motivatie, coördinatie en concentratie worden gestimuleerd gedurende het spel. De heldere kleuren zorgen voor visuele stimulatie en rinkelende belletjes prikkelen het gehoor.

Edu-Play producten voldoen aan de hoogtse kwaliteitsnorm, worden duurzaam geproduceerd en gaan jarenlang mee. Edu-Play producten zijn bestand tegen zeer intensief gebruik, hebben een CE-label en voldoen aan de Britse veiligheidsstandaard EN71 voor kinderen tot 14 jaar. Edu-Play: bijzonder spel- en ontwikkelingsmateriaal voor elk kind.

Let op! Edu-play producten zijn niet altijd uit voorraad leverbaar (zie de voorraad indicatie bij het artikel). Door de kleinschalige productie kan er sprake zijn van een levertijd van 6- tot maximaal 8 weken. Nadat wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben, informeren wij u op welk moment wij het niet voorradige artikel zullen leveren. Indien het door u bestelde artikel niet uit voorraad leverbaar is dan bevestigen wij uw opdracht met een leverdatum. Zie ook: uitleg voorraad.